Tatandang Kadalapan Undakan Kadua: Bélgia Ngalawan Amérika


Amérika bisa ngaladénan kadigjayaan Bélgia anu dina undakan kahijina teu pernah kaéléhkeun. Utamana kiper Amérika, Tim Howard anu bisa nyalametkeun gawangna nepikeun ka 16 kali supaya henteu kagulan. Nepikeun ka érépna waktu normal tatandang, euweuh gul anu datang.

Tatandang tim Belgia ngalawan tim Amerika
Tatandang tim Belgia ngalawan tim Amerika

Babak kahiji dimimitian, dua tim gantian silih serang. Atuh sababaraha kasempetan dipibanda ku dua tim pikeun ngagulkeun bal ka gawang musuhna séwang-séwangan. Hanjakal disiplinna pamaén tukang unggal tim, ieu kasempetan téh henteu nepikeun ka jadi gul. Divock Origi mibanda kasempetan pikeun ngagulkeun bal ka gawang Amérika hanjakal kiper Amérika bisa nyegah bal asup ka gawangna. Sababaraha lila, ditémpas ku kasempetan anu datang ka tim Amérika pikeun ngagulkeun ngaliwatan Michael Bradley anu ngoperkeun bal ka Clint Dempsey anu langsung najong bal ka gawang Bélgia. Untung waé kiper Thibaut Courtois pas pisan aya dina tempat datangna bal.

Babak kaduana, tim Bélgia mibanda kasempetan anu leuwih loba pikeun ngagulkeun. Sababaraha kasempetan datang, hanjakal henteu bisa dijadikeun gul. Untung waé kiper Amérika alus pisan maénna. Nepikeun ka waktuna érép, euweuh gul anu datang.

Babak tambahan dimimitian, Bélgia ngasupkeun pamaén gaganti, Romelu Lukaku anu ngarobah cara maén Bélgia. Nalika ngayakeun serangan balik, operan Lukaku bisa dijadikeun gul ku De Bruyne. Kasempetan kaduana, dibalikeun. Operan De Bruyne ka Lukaku anu dijadikeun gul. Saméméh waktu tambahan béak, Amérika bisa ngagulkeun sanajan ngan sahiji ngaliwatan Julian Green anu meunang bal di kotak pinalti operan ti Bradley. 2-1 pikeun Bélgia nepikeun ka waktu tambahan béak henteu robah.

 
 

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s