Jadwal Tatandang Piala Dunia 2014 Undakan Kadua


16 tim méngbal anu lulus tina undakan kahiji bakal ngalakonan tatandang anu ngagunakeun sistem gugur (anu éléh langsung gugur) dina undakan kadua. Dina ieu undakan, anu ngalakonan tatandang téh sina nyilang, jawara kahiji hiji grup diadukeun reujeung jawara kadua di grup séjénna. Jawara kahiji Grup A diadukeun reujeung jawara kadua Grup B, sedengkeun jawara kadua Grup A ngalawanan jawara kahiji Grup B. Kitu waé mapay nepikeun ka Grup H.

Tim mengbal Kosta Rika, salasahiji tim anu maen dina undakan kadua
Tim mengbal Kosta Rika, salasahiji tim anu maen dina undakan kadua

Jadwal tatandang salengkepna nyaéta:

No Waktu Tempat Patandang Wasit
1 Saptu, 28 Juni 2014 23:00 WIB Estadio Mineirao, Belo Horizonte Brasil – Chili
2 Ahad, 29 Juni 2014 03:00 WIB Stadion Maracana, Rio de Janeiro Kolombia – Uruguay
3 Ahad, 29 Juni 2014 23:00 WIB Estadio Castelao, Fortaleza Walanda – Meksiko
4 Senén, 30 Juni 2014 03:00 WIB Arena Pernambuco, Recife Kosta Rika – Yunani
5 Senén, 30 Juni 2014 23:00 WIB Estadio Nacional, Brasilia Perancis – Nigeria
6 Salasa, 1 Juli 2014 03:00 WIB Estadio Beira-Rio, Porto Alegre Jerman – Aljazair
7 Salasa, 1 Juli 2014 23:00 WIB Corinthians Arena, Sao Paulo Argentina – Swiss
8 Rebo, 2 Juli 2014 03:00 WIB Arena Fonte Nova, Salvador Belgia – Amerika

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s