Tatandang Munggaran, Brasil Ngéléhkeun Kroasia


Piala Dunia 2014 dibuka kalawan ngalumangsungkeun tatandang munggaran antara tim méngbal anu boga hajat, nagri Brasil ngalawan Kroasia di grup A. Tatandang anu dilumangsungkeun di stadion Arena Corinthians dayeuh Sao Paulo ieu ahirna mah bisa dimeunangkeun ku tim Brasil. Sanajan bisa meunang, mimitina mah Brasil masih kénéh bisa dilayanan ku tim Kroasia. Malahan, tim Kroasia bisa ngagulkeun ti heula. Ngaliwatan panarajang ti sisi katuhu Brasil dina menit kasawelas, Olic ngirimkeun bal ka hareupeun gul Brasil. Bal ahirna asup kana gawang ngaliwatan suku Marcelo. Jadi waé gulna téh bunuh diri.

Tim Brasil ngalawan tim Kroasia
Tim Brasil ngalawan tim Kroasia

Manjing menit ka-30, tim Brasil kakara bisa nyaruakeun gul ngaliwatan béntangna nyaéta Neymar. Tajonganana ti saluareun kotak pinalti bisa asup kana gawang Kroasia.

Dina babak kadua, Kroasia bisa leuwih ngalayanan tim Brasil. Atuh, pamaén Brasil susah pisan pikeun ngagulkeun deui. Alhasil, dua tim bisa imbang silih serang.

Ngan ahirna mah, tim Brasil anu bisa nambahan gul ngaliwatan Neymar. Neymar bisa nambahan gul ngaliwatan pinalti sanggeus Fred dikenyang sina labuh ku Lovren.

-

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s