Raména Bubuka Piala Dunia 2014


Raména Bubuka Piala Dunia 2014
Raména Bubuka Piala Dunia 2014

Manjing waktuna mitemeyan ngalumangsungkeun babak puncer Piala Dunia 2014 di nagri Brasil. Jam tilu pasosoré wanci Brasil anu ninggang wanci janari leutik di nagri urang poé Jumaah ping 12 Juni raraméan téh dimimitian. Arena Corinthians di dayeuh Sao Paulo ngadadak jadi ramé pisan. Dipapag ku lalaguan jeung ibing has nagri Brasil, upacara mitemeyan téh dipagelarkeun. Kalawan diiluan ku 660 urang anu ngibing kalawan maraké pakéan rupa-rupa, upacara dibuka. Dimimitian ku rombongan anu maraké pakéan anu ngaharib-harib kana tatangkalan, kekembangan jeung tutuwuhan ngurilingan gambar bal di tengah lapang. Disusul ku rombongan anu maraké baju tradisional nagri Brasil anu midangkeun ibing tradisional Brasil.

Upacara anu dilumangsungkeun salila satengah ieu ditungtungan ku kaluarna Jennifer Lopez, Pitbull jeung Claudia Letitte tina bal anu di tengah lapang. Tiluanana midangkeun lagu We Are One (Ole Ola) anu mangrupakeun langgam resmi Piala Dunia 2014.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s