Pagelaran Sundaland ti Lingkung Seni Sunda ITB


Lingkung Seni Sunda ITB bakal ngayakeun pagelaran anu dingaranan ‘Sundaland, Pasang Bakti ku Pangarti dina Budaya Sunda’. Dina ieu pagelaran bakal dipidangkeun tilu rupa wahana nyaéta wahana Kuliner Sunda, wahana Karya jeung wahana Kaulinan. Ieu pagelaran diayakeun dina wanci pabeubeurang manjing pasosoré, ti jam hiji nepikeun ka jam lima. Dina wanci peutingna (jam satengah tujuh nepikeun ka jam satengah dua welas) bakal diayakeun pagelaran seni Sunda diantarana tari Merak, Kacapi Suling Kawih, Gondang, Rampak Kendang, Longsér jeung Jaipongan.

Pagelaran Sundaland ti Lingkung Seni Sunda ITB
Pagelaran Sundaland ti Lingkung Seni Sunda ITB

Pagelaran ieu diayakeun kalawan haratis. Anu hayang lalajo bisa nongton kalawan henteu kudu mayar. Ngeunaan waktu jeung tempatna, ieu pagelaran téh dilumangsungkeun dina poé Saptu ping 14 Juni 2014. Tempatna di ITB jalan Ganésha 10 Bandung.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s