Pagelaran Sawindu ti Lises Unpad


Pagelaran Sawindu ti Lises Unpad
Pagelaran Sawindu ti Lises Unpad

Lingkungan Seni Sunda (Lises) Universitas Padjadjaran bakal ngayakeun pagelaran seni anu dijudulan ‘Sawindu’. Ieu pagelaran téh diayakeun dina raraga paheuyeuk-heuyeuk leungeun nanjeurkeun ajén Ki Sunda.

Aya sababaraha pidangan anu dipintonkeun dina ieu pagelaran, diantarana waé Celempungan Kacapi Suling, Tari Lenyepan, Tari Badaya, Tari Blantek, Tari Monggawa, Tari Langit Biru, Tari Merak, Rampak Kendang, Tari Bajidor Kahot, Tari Katumbiri, Tari Makalangan jeung Tari Ronggéng Panggung.

Ngeunaan tempatna, pagelaran Sawindu ie baris dilumangsungkeun di Lapangan Basket Balé Santika Universitas Padjadjaran Jatinangor. Sedengkeun waktu dina poé Saptu ping 7 Juni 2014 kalawan wancina pasosoré manjing peuting jam satengah tujuh.

Ka anu kataji kana ieu pagelaran bisa langsung waé ngadongdon kana ieu pagelaran kalawan mayar tikét anu hargana 5 rébu. Pikeun inpo anu leuwih jéntré atawa pésen tikét bisa ngontak Ulfa di nomer 089861716626.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s