Seminar Nasional Menulis Kreatif 2014


Badan Eksekutif Mahasiswa (BEM) Rema UPI Kampung Sumedang seja ngayakeun seminar nasional ngeunaan tutulisan anu dijejeran Seminar Menulis Kreatif 2014. Ieu seminar baris mintonkeun juru wicara Maulana, M.Pd reujeung Darwis Tere Liye. Ngeunaan waktuna, ieu seminar bakal dilumangsungkeun dina ping 18 Méi 2014 dina wanci isuk-isuk jam salapan nepikeun ka réngséna. Ari tempatna mah di Graha Insun Medal (GIM) Sumedang.

Seminar Nasional Menulis Kreatif 2014
Seminar Nasional Menulis Kreatif 2014

Pikeun saha waé anu kataji kana ieu seminar bisa ngiluan kusabab ieu seminar bisa diiluan ku saha waé. Pikeun ngiluanana, unggal pamilon kudu mayar tikét heula anu gedéna 65.000 pikeun mahasiswa atawa pelajar. Pikeun masarakat umum mah mayarna téh 75.000. Anu ngiluan kana ieu seminar bakal dibéré pasilitas sertifikat, kadaharan snack, seminar kit reujeung aya doorprize.

Lamun panasaran kana ieu seminar atawa hayang meunang inpo leuwih merenah, bisa ngontak ka Jajang Bayu Kelana di nomer 085222840857 atawa Moch. Anfri S di nomer 085624536202.

2 thoughts on “Seminar Nasional Menulis Kreatif 2014

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s