Mikawanoh Pamilon Piala Dunia 2014 (8): Amérika Serikat


Lamun dipapay ka jaman baheula, sabener mah méngbal nagri Amérika Serikat geus aya ti béh ditu mula. Malahan tim méngbalna mangrupakeun salasahiji tim anu ngiluan kana Piala Dunia anu munggaran. Tim méngbal Amérika Serikat ngiluan kana Piala Dunia taun 1930, 1934 jeung taun 1950. Hanjakal waktu harita mah tim méngbalna ngan ukur diiluan ku pamaén imigran wungkul.

Ti harita nepikeun ka Piala Dunia 1986, Amérika Serikat henteu pernah ngiluan deui kana Piala Dunia. Hal ieu teu anéh, kusabab méngbal di nagri Amérika Serikat mah lain olahraga anu pangdipikaresepna. Méngbal kaéléhkeun ku olahraga American football.

Kakara dina Piala Dunia 1990, Amérika ngiluan deui Piala Dunia. Nepikeun ka ayeuna, Amérika Serikat jadi langganan Piala Dunia. Préstasi pangalusna pikeun tim méngbal Amérika Serikat nyaéta bisa asup undakan parapat final di Piala Dunia 2002. Dina ieu undakan, Amérika diéléhkeun ku tim méngbal ti nagri Jérman.

Tim mengbal Amerika Serikat
Tim mengbal Amerika Serikat

Data ngeunaan Méngbal Walanda

Logo USSF
Logo USSF
Organisasi United States Soccer Federation
Ngadeg
Konfederasi Amerika Kaler jeung Tengah (CONCACAF)
Ngiluan CONCACAF
Ngiluan FIFA
Nu Ngalatih Juergen Klinsmann
Kapten Tim Carlos Bocanegra
Rengking FIFA 15
Saragam Bodas – Bulao
Sesebutan Yanks, The Stars & Stripes
The Red, White and Blue
Pangalaman Piala Dunia
1930 Undakan Semi final
1934 Undakan Kahiji
1938 Teu jadi (mundur)
1950 Undakan Kahiji
1954 Teu asup
1958 Teu asup
1962 Teu asup
1966 Teu asup
1970 Teu asup
1974 Teu asup
1978 Teu asup
1982 Teu asup
1986 Teu asup
1990 Undakan Kahiji
1994 Undakan Kahiji
1998 Undakan Kahiji
2002 Babak Parapat Final
2006 Undakan Kahiji
2010 Undakan Kadua
Lalampahan ka Piala Dunia 2014
Babak Kualifikasi Wewengkon Amerika Kaler, Tengah jeung Karibia (CONCACAF)
Undakan Katilu Jawara Kahiji Grup A
Amerika Serikat – Antigua & Barbuda 3 – 1
Guatemala – Amerika Serikat 1 – 1
Jamaika – Amerika Serikat 2 – 1
Amerika Serikat – Jamaika 1 – 0
Antigua & Barbuda – Amerika Serikat 1 – 2
Amerika Serikat – Guatemala 3 – 1
Undakan Kaopat Jawara Kahiji
Honduras – Amerika Serikat 2 – 1
Amerika Serikat- Kosta Rika 1 – 0
Meksiko – Amerika Serikat 0 – 0
Jamaika – Amerika Serikat 1 – 2
Amerika Serikat – Panama 2 – 0
Amerika Serikat – Honduras 1 – 0
Kosta Rika – Amerika Serikat 3 – 1
Amerika Serikat – Meksiko 2 – 0
Amerika Serikat – Jamaika 2 – 0
Panama – Amerika Serikat 2 – 3

(Gambar meunang nginjeum ti internet)

2 thoughts on “Mikawanoh Pamilon Piala Dunia 2014 (8): Amérika Serikat

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s