Pagelaran Sariksa Wiwaha Sunda 2014


Pagelaran Sariksa Wiwaha Sunda 2014
Pagelaran Sariksa Wiwaha Sunda 2014

Dijurung ku rasa deudeuh jeung mihéman kana budaya Sunda ditambah ku rasa hariwang jeung sieun laasna budaya Sunda, Swara Waditra Sunda salaku Unit Kegiatan Mahasiswa (UKM) Sunda di Universitas Telkom baris ngayakeun pagelaran anu dingaranan Sariksa Wiwaha Sunda. Ieu pagelaran téh baris mintonkeun sababaraha jinis budaya Sunda. Di jerona ngadumaniskeun unsur-unsur budaya Sunda anu jadi pusaka warisan kolot baheula. Kitu sakumaha anu diwartakeun ku loka sariksawiwahasunda.org.

Ieu pagelaran bakal dilumangsungkeun poé ayeuna, Saptu ping 3 Méi 2014. Ngeunaan tempatna nyaéta di Taman Musik Centrum dayeuh Bandung. Ari waktuna bakal dimimitian dina jam tujuh peuting nepikeun ka réngséna.

Pintonan anu baris dipidangkeunana diantarana waé nyaéta Calung, Angklung, Kacapi Suling, Upacara Adat, Musik Inovatif, Rampak Kendang, Ibing Merak, Ibing Bajidor Kahot, Ibing Kembang Topéng jeung Jaipong Modérn.

Anu hayang nyakséni kana ieu pagelaran, dihiap-hiap pisan pikeung daratang. Da pikeun nyangksénina henteu dipénta bayaran alias haratis. Pikeun inpo leuwih jéntré bisa langsung ngontak Kang Ilham di nomer 0852944885443 atawa ngaliwatan loka sariksawiwahasunda.org atawa ogé ngaliwatan akun twitter @swsittelkom.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s