Poé Ayeuna, Aya ‘Nyaba Ka Bandung’


Dina poé ayeuna kira-kira wanci pecat sawed, bakal aya raraméan di Tegalega dayeuh Bandung. Raraméan anu maké jejer ‘Nyaba Ka Bandung’ ieu diayakeun salasahijina pikeun ngajaga jeung ngariksa budaya Sunda. Teu anéh lamun di jerona bakal mintonkeun sababaraha kamonésan budaya Sunda diantarana kaulinan barudak baheula, kadaharan has Bandung jeung pintonan musik.

Nyaba ka Bandung
Nyaba ka Bandung

Pikeun anu hayang apal atawa panasaran kana ieu raraméan, bisa langsung ngadongdon waé ka Tegalega. Acarana dimimitian dina jam sapuluh pabeubeurang. Teu poho, pikeun bisa lalajo kana ieu raraméan, kudu mayar heula. Harga tikétna 15 rébu.

(Gambar ti twitter)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s