Saémbara ‘Visualisasi Sejarah Singkat Sumedang’


Panicia atawa panata calagara milangkala Sumedang ka-436 ngayakeun saémbara visualisasi babad atawa sajarah Sumedang. Ieu saémbara téh bisa diiluan ku saha waé anu apal kana sajarah Sumedang kalayan bisa ngajéntrékeunana ngaliwatan pidangan gambar atawa pidio. Hasil tina ieu saémbara baris dipaké dina nalika ngaguar (maca) sajarah Sumedang dina acara puncer milangkala Sumedang.

Miéling Milangkala Sumedang ka-436
Miéling Milangkala Sumedang ka-436

Nurutkeun pupuhu panata calagara milangkala Sumedang taun ayeuna, saémbara ieu diayakeun supaya aya anu béda reujeung taun-taun saméméhna. Hususna nalika macakeun sajarah Sumedang aya anu béda.

Rarancang visual anu dijieun téh cenah mah lilana diluyukeun reujeung lilana macakeun sajarah Sumedang. Lilana kira-kira lima menitan. Wangunan visualna bisa mangrupa gambar, kokotrétan gambar, potrét jaman baheula atawa gambaran séjénna anu aya pakaitna reujeung Sumedang jaman baheula.

Ngan hanjakal, ieu saémbara téh ngan nepikeun ka poé ayeuna. Anu hayang ngiluan kudu ngirimkeun hasilna paling elat poé ayeuna. Kitu sakumaha anu diwartakeun ku Galamedia.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s