Daptar Partéy Pulitik Pamilon Pemilu 2014


Pikeun pemilu 2014 mah, jumlah partéy pulitik anu ngiluan pemilu téh ngurangan. Anu tadina 39 partéy pulitik dina pemilu 2009, ayeuna mah ngan ukur 12 partéy pulitik, di luar partéy pulitik husus pikeun propinsi Acéh anu jumlahna nambahan tilu siki jadi 15 partéy pulitik.

Daptar Partéy Pulitik Pamilon Pemilu 2014
Daptar Partéy Pulitik Pamilon Pemilu 2014

Partéy pulitik anu ngiluan kana pemilu 2014 ieu nyaéta:

  1. Partai Nasional Demokrat (Nasdem)
  2. Partai Kebangkitan Bangsa (PKB)
  3. Partai Keadilan Sejahtera (PKS)
  4. Partai Demokrasi  Indonesia Perjuangan (PDIP)
  5. Partai Golongan Karya (Partai Golkar)
  6. Partai Gerakan Indonesia Raya (Gerindra)
  7. Partai Demokrat (PD)
  8. Partai Amanat Nasional (PAN)
  9. Partai Persatuan Pembangunan (PPP)
  10. Partai Hati Nurani Rakyat (Hanura)
  11. Partai Bulan Bintang (PBB)
  12. Partai Keadilan dan Persatuan Indonesia (PKPI)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s