Samporét


Mangsa mah henteu leupas tina waktu. Mangsa téh diwengku ku waktu anu geus tangtu. Béda-béda mangsa, aya mangsana nyalsé, aya mangsana gurung-gusuh. Duanana, sanajan diwengku ku waktu anu sarua, béda dina cara ngalamanana.

clock
Waktu

Mangsana nyalsé mah bisa antaré dina ngalakonan sagalana, henteu kudu ripuh jeung diudag-udag sagala. Ambahan waktu anu disinghareupanana téh asa lalega.

Dina mangsana gurung-gusuh mah henteu bisa antaré jeung nyalsé ngalakonana. Anu aya mah asa diudag-udag. Waktu anu biasana lalega ogé jadi heureut pisan. Waktu téh asa samporét pisan, moal cukup pikeun ngalakonan naon anu keur disinghareupan. Kudu bisa gagancangan dina ngalaksanakeun pagawéan anu keur disinghareupan. Kudu bisa ngagunakeun jeung ngamangpaatkeun waktu anu aya pikeun ngaréngsékeun pagawéan anu keur disinghareupan.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s