Pagelaran Drama Tanjeur Pajajaran ti Téater Sunda Kiwari


Pagelaran Drama Tanjeur Pajajaran ti Téater Sunda Kiwari
Pagelaran Drama Tanjeur Pajajaran ti Téater Sunda Kiwari

Dina poé Ahad ping 6 April 2014, Téater Sunda Kiwari seja ngayakeun pagelaran drama anu tempatna di Gedong Kasenian Ruméntang Siang dayeuh Bandung. Pagelaran ieu baris midangkeun drama dina jejer Tanjeur Pajajaran, kénging Yoséph Iskandar kalawan pangatur lalakon ku H. R. Dadi P. Danusubrata. Ngeunaan wancina, ieu drama baris dilumangsungkeun dina wanci peuting jam satengah dalapan.

Nu ngalalakon
Nu ngalalakon
Tingkesan carita
Tingkesan carita

Ka anu mikaresep drama, taya salahna pikeun ngadongdon kana ieu pagelaran di jalan Baranangsiang No. 1 Kosambi. Pikeun anu hayang lalajo bisa mayar tikét heula anu hargana 20 rébu rupiah. Pikeun pésen tikét bisa langsung ngontak ka Encép di nomer 081572063063 atawa ka Fera di nomer 089696001015.

Drama ieu téh cenah mah baris nyaritakeun kaayaan nalika karajaan Pajajaran runtag diserang ku Surasowan Banten. Opat urang senopati Pajajaran nyaéta Jayaperkosa, Wiradijaya, Pancar Buana jeung Kondang Hapa anu mawa makuta Pajajaran bisa ngiles ninggalkeun pajajaran muru ka wewengkon Sumedanglarang. Opatanana masrahkeun éta makuta ka karajaan Pajajaran katut babakti ka raja Sumedanglarang.

(Inpo jeung gambar meunang nyutat ti Teater Sunda Kiwari)

3 thoughts on “Pagelaran Drama Tanjeur Pajajaran ti Téater Sunda Kiwari

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s