Pagelaran Nyawang Bulan di UPI Bandung


Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah Universitas Pendidikan Indonesia (UPI) Bandung bakal ngayakeun pagelaran seni Sunda anu dijejeran ku Nyawang Bulan 2014. Ieu pagelaran bakal dieusi ku sababaraha jinis kasenian diantarana Rampak Tari, Gamelan, Layeutan Sora, Musik Kréasi, Rampak Kacapi, Karinding jeung Longsér.

Pagelaran Nyawang Bulan di UPI Bandung
Pagelaran Nyawang Bulan di UPI Bandung

Ngeunaan waktuna, ieu pagelaran dilumangsungkeun dina poé ayeuna (saptu ping 29 Maret 2014) dina wanci peuting, jam tujuh engké. Sedengkeun tempatna dilaksanakeun di Gedong Kebudayaan UPI Bandung. Ieu pagelaran bisa diluuhan ku saha waé kalawan haratis, henteu kudu mayar karcis.

Pikeun anu hayang meunang inpo leuwih mundel bisa ngontak Galih di nomer 08984724069 atawa Ai ngaliwatan nomer 087826250262. Atawa bisa ngaliwatan média sosial kayaning pésbuk di akun Nyulam Bulan atawa akun twitter @NyulamBulan.

One thought on “Pagelaran Nyawang Bulan di UPI Bandung

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s