Kapiraray


Sanggian Rumpaka: Ujang Suryana
Juru Kawih: Élis Wizaksmi/Barman S.

Lagu degung Kapiraray
Kawih degung Kapiraray

Imutna ukur sarenyu
Kelétna ukur sarérét
Naha saha atuh saha
Kapiraray salamina

Kawitna waktu harita
Basa ngaliwat ka dinya
Katinggalna sajorélat
Basa tepang sakolépat

Sok kapiraray ningal imutna
Asih sumanding
Sok kapiraray ningal seurina
Sok hayang nyanding

Kedah kumha atuh kumaha
Kaasih kuring
Ku teu disangka
Gening manéhna ukur hariring

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s