Ngobrol (Talk Show) Ngeunaan Sang Guru Qolbu


Ngobrol (Talk Show) Ngeunaan Sang Guru Qolbu
Ngobrol (Talk Show) Ngeunaan Sang Guru Qolbu

Dina poé Saptu isukan, ping 1 Maret 2014 bakal diayakeun Talk Show ngeunaan buku biografi Ibu Één Sukaésih Sang Guru Qolbu. Ieu acara bakal diayakeun di Tisera Book Station, Jatinangor Town Square (JATOS) Lt. FF Jatinangor. Ari wancina mah dina waktu pabuburit jam tilu nepikeun ka jam lima burit. Ieu acara téh bisa diiluan ku saha waé kalawan henteu dipénta waragad nanaon alias haratis….

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s