Saémbara Potrét Pariwisata Sumedang 2014


Saémbara Potrét Pariwisata Sumedang 2014
Saémbara Potrét Pariwisata Sumedang 2014

Dinas Kebudayaan, Pariwisata Pemuda dan Olahraga (Disbudparpora) Kabupatén Sumedang ngayakeun saémbara potrét pariwisata Sumedang taun 2014. Ieu saémbara bisa diiluan ku saha waé kalawan ngirimkeun potrét ngeunaan sagala kajadian/kaayaan anu aya di Sumedang dina jejer ‘Sumedang dalam keseharian & segala Aktivitasnya’. Waktu anu disayagakeun pikeun ieu saémbara téh nyaéta mimiti ping 1 Maret nepikeun ka ping 1 April 2014 (motrétna kudu dina jero éta waktu). Potrét paling elat dikirimkeun dina ping 1 April 2014. Anu meunang baris dipilih atawa ditangtukeun dina ping 7 April 2014. Pikeun anu jadi jawara atawa pinunjul kahiji, kadua jeung katilu bakal dilélér hadiah mangrupa duit anu bakal dipasrahkeun nalika miéling milangkala Sumedang ka 436 taun 2014.

Ngeunaan sarat jeung katangtuan pikeun ngiluan ieu saémbara diantarana waé: motrétna bisa ngagunakeun kaméra naon waé kaasup kaméra hénpon. Potrétna anu diilukeun kana ieu saémbara kudu beubeunangan sorangan lain beunangna batur reujeung tacan pernah diilukeun dina saémbara séjénna jeung tacan pernah dipedalkeun saméméhna. Potrét dikirimkeun maké amplop anu ditulisan LOMBA FOTO SUMEDANG DALAM POTRET TAHUN 2014 kalawan diancokeun ka PANITIA LOMBA FOTO anu alamatna di DISBUDPARPORA Jl. Prabu Geusan Ulun No. 36 Sumedang. Potrétna dicitak dina keretas ukuran 20 x 30 sénti, kalawan dilengkepan ku payilna dina jero sidi (CD). Tambahanana, dina keretas A4 ditulis judul, ngaran anu ngirim, alamat, nomer hénpon, tempat motrét jeung waktu motrétna. Potrét anu dikirim jadi milik panitia.

Pikeun inpo anu leuwih lengkep, bisa langsung ngontak ka Dadi Nur di nomer 081220309974 atawa Ali M di nomer 0816626337.

(Gambar ti pesbuk)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s