Pidangan Seni Budaya Rumawat Padjadjaran dina Raraga Miéling Poé Basa Indung Sadunya


Dina raraga miéling datangna Poé Basa Indung Sadunya taun 2014 ayeuna, Unit Kasenian Universitas Padjadjaran (UNPAD) seja ngayakeun acara Pidangan Seni Budaya Rumawat Padjadjaran entragan ka-67. Ieu acara téh baris magelarkeun rupa-rupa sastra Sunda kayaning maca puisi, dongéng, monolog, maca carita pondok (carpon), fiksi mini jeung sisindiran. Nurutkeun warta anu katampa dina média twitter katut loka UNPAD, ieu pidangan téh baris dilumangsungkeun dina poé ayeuna (Jumaah, 21 Pébruari 2014) jam salapan isuk-isuk nepikeun ka jam sawelas. Ari tempatna di Grha Sanusi Hardjadinata kampus Universitas Padjadjaran Jl. Dipati Ukur No. 35 dayeuh Bandung. Cenah mah ieu pidangan téh baris dieusi ku sastrawan anu geus kahot kayaning Godi Suwarna, Elin Syamsuri, Rinrin Candraresmi jeung réa-réa deui.

Pidangan Seni Budaya Rumawat Padjadjaran Entragan ka-67
Pidangan Seni Budaya Rumawat Padjadjaran Entragan ka-67

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s