Hélaran Mapag Poé Basa Indung Internasional 2014


Hélaran Mapag Poé Basa Indung Internasional 2014
Hélaran Mapag Poé Basa Indung Internasional 2014

Badan Eksekutif Mahasiswa HIMA Pensatrada UPI Bandung baris ngayakeun hélaran dina raraga mapag Poé Basa Indung Internasional pikeun taun 2014. Hélaran anu dijejeran ku ‘Nanjung Basana Luhung Budayana’ ieu baris dilumangsungkeun dina poé Kemis isukan ping 20 Pébruari 2014 kalawan tempat ti mimiti Fly Over Dago, ngaliwatan Jl. Ir. H. Djuanda nyambung ka Jl. Diponegoro nepikeun ka Gedong Saté. Ari wancina dimimitian jam dalapan isuk-isuk.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s