Pagelaran Téater di Pidangan Seni Budaya Rumawat Padjadjaran Ka-66


Pidangan Seni Budaya Rumawat Padjadjaran Ka-66
Pidangan Seni Budaya Rumawat Padjadjaran Ka-66

Nincak pidangan Seni Budaya Rumawat Padjadjaran entragan ka-66, baris magelarkeun téater. Téater anu diancokeun ku Studiklub Téater Bandung ieu bakal mawa judul Jas Pesanan Panjang beunangna Wolf Mankowitz. Sakumaha biasa ieu pidangan dilumangsungkeun di Balé Rumawat Padjadjaran Kampus Universitas Padjadjaran Bandung di jalan Dipati Ukur No. 35. Ngeunaan waktuna dina poé Jumaah ayeuna pabuburit jam tilu nepikeun ka jam lima.

Pikeun anu kataji kana ieu pagelaran, bisa langsung wae ngajugjug ka tempat pagelaranana. Haratis…!

(Gambar meunang nginjeum ti @balerumawat)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s