Aya Gambar Kujang dina Kaos Pérsib Bandung


Poé Rebo mangkukna, Pérsib Bandung ngémbarkeun kalawan resmi 20 urang pamaén bal anu ngeusi kleub Pérsib Bandung salila ngalakonan tatandang Liga Indonésia taun 2014. Salian mintonkeun pamaén, ogé dibéwarakeun ngeunaan kaos tim anu dipakéna. Sakumaha biasa, kaos utama anu dipakéna rupana bulao.

Aya Gambar Kujang dina Kaos Pérsib Bandung
Aya Gambar Kujang dina Kaos Pérsib Bandung

Ngeunaan kaos tim ieu, wanda anyar pikeun Liga 2014 aya tambahan rarangkén anu saméméhna henteu aya. Dina kaos ieu ditambahan ku gambar Kujang. Gambar ieu perenahna dina angka nomor tonggong pamaén Pérsib. Hal ieu cenahna pikeun nambahan kameumeut urang Sunda (Pasundan) ka kleub Pérsib Bandung. Apanan Kujang téh mangrupakeun salasahiji pakarang urang Sunda baheula.

Salian ti éta, ogé pikeun nambahan sumanget ka pamaén Persib Bandung pikeun bajoang ngahontal kahayang sakabéh anu ngarojong ka Pérsib Bandung supaya Pérsib bisa jadi jawara deui di Liga Indonésia. Geus lila Pérsib Bandung henteu jadi jawara di Liga Indonésia. Susuganan dibekelan pakarang Kujang mah, sanajan ngan ukur gambarna, Pérsib Bandung téh bisa jadi jawara.

Cag ah…!

(Gambar meunang nginjeum ti persib.co.id)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s