Pagelaran Ringkang Katumbiri 2 ti Lisenda UPI Bandung


Pagelaran Ringkang Katumbiri 2 ti Lisenda UPI Bandung
Pagelaran Ringkang Katumbiri 2 ti Lisenda UPI Bandung

Dina poé Saptu pagéto (ping 18 Januari 2014), Lisenda (Lingkung Seni Sunda) UPI Bandung baris ngayakeun pagelaran anu eusina pidangan sababaraha rupa kasenian. Pagelaran anu dingaranan Ringkang Katumbiri 2 ieu baris dilumangsungkeun di Gedung Kebudayaan UPI Bandung kalawan waktuna jam tujuh peuting.

Sakumaha pagelaran saméméhna, pagelaran Ringkang Katumbiri 2 ampir sarua midangkeun sababaraha jinis seni tradisional Sunda. Anu ngabédakeun reujeung pagelaran saméméhna mah nyaéta dina pagelaran anu ayeuna mah ayana adu manis antara musik tradisional reujeung musik kaayeunakeun (kontémporér). Dina ieu pagelaran, anu ngawih baris dipirig ku suling jeung kacapi, ditambah ku celempungan katut karinding. Salian ti kawih, dipintonkeun ogé seni tari (ibing).

Pikeun anu panasaran kana ieu pagelaran katut kataji pikeun lalajo, bisa langsung waé ngontak ka Aditia di nomer 087827223313 atawa Aang di nomer 087824942151, atawa ngaliwatan akun twitter @lisendaJPBD. Lamun hayang lalajo, saméméhna kudu nebus heula tikétna anu hargana sapuluh rébu. Lamun meuli langsung di tempat wayahna hargana jadi 13 rébu. Anu mayar tikét bakal dibekelan bajigur.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s