Pelatihan Menulis Novél ti Sirung Sastra Sumedang


Pelatihan Menulis Novél ti Sirung Sastra Sumedang
Pelatihan Menulis Novél ti Sirung Sastra Sumedang

Dina ping 10 Januari 2014, Sirung Sastra Sumedang seja ngayakeun acara anu dijejeran ‘Pelatihan Menulis Novel Bersama Gol A Gong’. Ieu kagiatan téh baris dilumangsungkeun di Aula PTSA Sumedang dina wanci pabeubeurang jam satengah dua. Sakumaha jejerna, ieu pelatihan téh baris diluuhan ku Gol A Gong salaku anu ngalatih nyieun karangan (novel)-na. Sakumaha anu geus papada apal, Gol A Gong mangrupakeun salasaurang pangarang anu geus kahot. Salian jadi pangarang, ajeunna ogé nyangking kalungguhan salaku Ketua Forum Taman Baca Masyarakat Indonésia.

Ieu kagiatan bisa diiluan ku saha waé pangpangna ka anu mikaresep kana wisang sastra. Anu hayang ngiluan kana ieu kagiatan, bisa daptar kalawan mayar ‘invéstasi’ anu gedéna 35 rébu. Anu ngiluan kana ieu kagiatan bakal dibéré buku katut sertifikat.

Lamun hayang meunang inpo leuwih jelas bisa langsung ngontak ka Fauzan di nomer 088802014609 atawa pin BB 316F0B13 atawa ka Windu ngaliwatan nomer 085795152561 atawa pin BB 320DD3D.

One thought on “Pelatihan Menulis Novél ti Sirung Sastra Sumedang

  1. Ieu kagiatan bisa diiluan ku saha waé pangpangna ka anu mikaresep kana wisang sastra. Anu hayang ngiluan kana ieu kagiatan, bisa daptar kalawan mayar ‘invéstasi’ anu gedéna 35 rébu. Anu ngiluan kana ieu kagiatan bakal dibéré buku katut sertifikat.

    Like

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s