Hunting Foto ti Hobi Foto Sumedang (HFS)


Hunting Foto ti Hobi Foto Sumedang (HFS)
Hunting Foto ti Hobi Foto Sumedang (HFS)

Hobi Foto Sumedang (HFS) baris ngayakeun kagiatan Hunting Foto anu dilumangsungkeun di wewengkon Curug Cigorobog Citengah Sumedang. Ari waktuna, nyaéta dina poé Ahad ping 19 Januari 2014 isuk-isuk jam dalapan nepikeun ka réngséna. Hunting Foto ieu mibanda jejer “Aul” anu meunang nyokot tina carita anu aya di tatar Sunda kalawan dipidangkeun ngaliwatan Aksi Téatrikal ti komunitas Absurd.

Ieu kagiatan bisa diiluan ku saha waé anu mikaresep kana hunting foto. Pikeun anu hayang ngiluan bisa langsung daptar kalawan waragadna 50 rébu. Salian ti bisa ngiluan kana ieu kagiatan hunting foto, anu daptar bakal meunang kadaharan tradisional Sunda.

Pikeun inpo leuwih lengkep bisa langsung waé ngontak ka Angga di nomer telepon 081322234098 atawa pin BB 21A0341C atawa ka Déni di nomer telepon 085224014230 atawa pin BB 2967ABDF.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s