Pérsib Bandung Nomer Hiji di Google Trends


Nurut inpo anu dipidangkeun ku Detik Sport ngeunaan Google Trends dina taun 2013, cenah Pérsib Bandung jadi kleub méngbal anu panglobana disungsi atawa ditéangan. Sakumaha anu geus papada apal, di tungtung taun Google osok nyieun ringkesan ngeunaan naon waé anu ditéangan salila sataun ngaliwatan loka panyungsi Google. Unggal ranggeuyan katagori dikumpulkeun terus diitung mana anu panglobana.

Persib Bandung nomer hiji di Google Trends 2013
Persib Bandung nomer hiji di Google Trends 2013

Pikeun katagori Tim Olah Raga Anu Kawentar di Google pikeun urang Indonésia nyaéta Pérsib Bandung. Urang Indonésia anu ngahaja néangan kecap Pérsib ngaliwatan mesin panyungsi Google ngaleuwihan kleub kawentar séjénna di sakuliah dunya. Kleub kayaning Real Madrid, Manchester United, Arsenal, Barcelona jeung anu séjénna ogé kaéléhkeun. Ieu kaayaan téh mangrupakeun kadua kalina sanggeus dina taun 2012 Pérsib jadi kleub anu panglobana ditéangan di Google.

Nempo hal ieu henteu anéh, kusabab Pérsib Bandung mangrupakeun salasahiji kleub anu loba pangrojongna (bobotohna). Bobotoh Pérsib kayaning Viking jeung Bomber kacida loba anggahotana, hususna di wewengkon propinsi Jawa Barat. Salian ti lobana bobotoh, Pérsib Bandung ogé mangrupakeun salasahiji kleub pangséhatna lamun nilik kana cara ngokolakeun danana. Pérsib Bandung jadi salasahiji kleub anu henteu kudu ménta waragad ka pamaréntah. Ku ngandelkeun pangrojong ti sponsor ogé bisa jalan. Atuh pamaén anu ngeusina ogé lain pamaén joré-joré. Kalolobaanana mah pamaén anu kaasup béntangna di Liga Indonesia.

Ngan hanjakal waé ieu kapinunjulan téh henteu bisa langsung mawa alus dina ngalakonan kompetisi. Pérsib Bandung tacan bisa deui jadi jawara di Liga Indonesia. Iraha atuh arék jadi jawara deui?

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s