LPKP Dina Raraga Milangkala SMK Muhammadiyah 1 Sumedang


Dina raraga milangkala SMK Muhammadiyah 1 Sumedang anu ka-36, ieu sakola baris ngayakeun Lomba anu dijejeran ku Lomba Pekan Kreativitas Pelajar (LPKP). Lomba anu diayakeunana husus pikeun barudak sakola undakan SMP atawa MTs anu aya di Kabupatén Sumedang. Ngeunaan waktuna, dimimitian dina ping 8 Januari nepikeun ka ping 12 Januari 2014 kalawan tempatna di sakola SMK Muhammadiyah 1 Sumedang.

Lomba Pekan Kreativitas Pelajar Dina Raraga Milangkala SMK Muhammadiyah 1 Sumedang
Lomba Pekan Kreativitas Pelajar Dina Raraga Milangkala SMK Muhammadiyah 1 Sumedang

Ngeunaan jinis lomba atawa pasanggirina, aya sababaraha jinis. Aya pasanggiri ngeunaan kasenian dina poé kahijina: Pasanggiri Karoké Pop Sunda jeung Pasanggiri Musikalisasi Puisi. Poé kaduana dieusi ku turnamén Bola Poli Putri. Sedengkeun poé katiluna diayakeun pasanggiri cedas cermat Al-Quran reujeung pasanggiri Blog jeung Be A Winner. Ari poéan kaopat diayakeun pasanggiri pidato dina tilu basa jeung pasanggiri Qiroat. Dina poéan panungtungan baris diayakeun paméran reujeung bazaar.

Ieu pasanggiri/lomba téh baris marebutkeun Piala jeung duit, piagam, doorprize katut béasiswa. Salian ti diayakeun acara pasanggiri, ogé bakal diayakeun Reuni Akbar Alumni SMEA/SMK Muhammadiyah 1 Sumedang.

Pikeun inpo leuwih mundel bisa langsung ngontak ka Dina Rahmawati di nomer 087862797828 atawa Nafillah QG di nomer 087724792855.

(Gambar meunang nginjeum ti pésbuk)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s