Tatandang Tilu Cabor PON 2016 Dilumangsungkeun di Sumedang


Dina tatandang Pekan Olah Raga Nasional (PON) kasalapan welas taun 2016 anu baris dilumangsungkeun di Propinsi Jawa Barat, Sumedang kabagéan jadi tempat tatandang tilu cabang olah raga. Kitu anu diwartakeun ku lokawarta Pikiran Rakyat. Tilu jinis olah raga anu baris dilumangsungkeun di Sumedang ieu nyaéta cabang olah raga sépak takraw, paralayang jeung balap sapédah BMX. Hal ieu téh luyu reujeung jinis olah raga anu jadi andelan Kabupaten Sumedang.

Tempat balap sapedah BMX di Desa Margalaksana
Tempat balap sapedah BMX di Desa Margalaksana

Sanajan dilumangsungkeunana lila kénéh, tapi pamaréntah Sumedang ngaliwatan Dinas Kebudayaan, Pariwisata, Pemuda dan Olah Raga (Disbudparpora) Kabupatén Sumedang geus nyayagakeun tempatna. Pikeun tatandang cabang olah raga sépak takraw baris ngagunakeun tempat GOR Tajimaléla. Sedengkeun ari balap sapédah BMX tempatna di sirkuit Désa Margalaksana Kacamatan Sumedang Selatan. Ari paralayang mah geus jelas, tempatna téh di wewengkon Batu Dua jeung Kampung Toga. Wewengkon Batu Dua dipaké pikeun tatandang paralayang nomer cross country, sedengkeun ari di Kampung Toga mah pikeun nomer akurasi.

(Gambar meunang nginjeum ti pésbuk)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s