Pilem Dokuménter Guru Qolbu Geus Réngsé Dijieun


Pilem dokuménter Ibu Één Sukaésih Guru Qolbu geus réngsé dijieun. Malahan mah pilem anu dijieun ku Sinéas Sumedang (Letmeshootthis) kalawan pangatur lalakona Tessar Tresna Wardana, geus dipintonkeun ngaliwatan galura tipi TVRI Nasional dina poé kamari jam sawelas pabeubeurang. Dina pintonan anu munggaran ieu, sacara husus gegedén (pajabat) anu aya di kantor Dinas Kebudayaan, Pariwisata, Pemuda dan Olah Raga (Disbudparpora) Kab. Sumedang, nonton kalawan babareng kaasup Kepala Dinasna, Drs. Hérman Suryatman, M.Si.

Pilem Guru Qolbu
Pilem Guru Qolbu

Sanggeus dipintonkeun ngaliwatan galura TVRI Nasional, ieu pilem baris dipintonkeun ngaliwatan tipi lokal Sumedang. Pikeun leuwih sumebar deui, ieu pilem téh baris dilobaan ku jalan nyalin ieu pilem kana pisidi (VCD).

Ieu pilem baris ditongton kalawan babarengan deui nalika ngaresmikeun Gedong Kasenian di Lapang Pacuan Kuda di ahir bulan Désémber. Ieu acara bakal diluuhan ku Wakil Bupati Sumedang, H. Adé Irawan katut réngrénganana, Ketua DPRD Sumedang Yaya Widarya, S.Sos. reujeung réngrénganana ti Déwan. Bakal dihadiran ogé ku guru-guru jeung masarakat umum.

Sanggeus réngsé pilem dokuménterna, cenah mah baris dijieun ogé pilem layar tancebna. Supaya ieu pilem téh beuki sumebar ka mana-mana.

(Inpo meunang nyutat ti Pikiran Rakyat, gambar meunang nginjeum ti pésbuk)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s