Wakil Sagara Oséania di Piala Dunia 2014


Sanggeus ditinggalkeun ku nagara Ostrali, wewengkon sagara Oséania ngarikeun Selandia Anyar anu jadi andelanana. Sakumaha dina Piala Dunia saméméhna, Selandia Baru nyongcolang deui kabisana. Dina unggal tatandangna nagara ieu henteu kaéléhkeun. Antukna Selandia Anyar kaluar jadi jawara ti wewengkon Oséania.

Pamaen bal Selandia Anyar
Pamaen bal Selandia Anyar

Ngan hanjakal, dina tatandang ngalawanan jawara kaopat ti wewengkon Amérika Kalér, Selandia Anyar kaéléhkeun ku nagara Méksiko. Atuh, dina Piala Dunia 2014 mah wewengkon sagara Oséania euweuh wawakilna.

Hasil Tatandang dina Undakan Kahiji:

No Nagara Maen Meunang Draw Eleh Gul Niley
1 Samoa 3 2 1 0 5-3 7
2 Tonga 3 1 1 1 4-4 4
3 Samoa Amerika 3 1 1 1 3-3 4
4 Pulo Cook 3 0 1 2 4-6 1

Hasil Tatandang dina Undakan Kadua:

No Nagara Maen Meunang Draw Eleh Gul Niley
Grup A
1 Tahiti 3 3 0 0 18-5 9
2 Kaledonia Anyar 3 2 0 1 17-6 6
3 Vanuatu 3 1 0 2 8-9 3
4 Samoa 3 0 0 3 1-24 0
Grup B
1 Selandia Anyar 3 2 1 0 4-2 7
2 Pulo Solomon 3 1 2 0 2-1 5
3 Fiji 3 0 2 1 1-1 2
4 Papua Nugini 3 0 1 2 2-4 1

Hasil Tatandang dina Undakan Katilu:

No Nagara Maen Meunang Draw Eleh Gul Niley
1 Selandia Anyar 6 6 0 0 17-2 18
2 Kaledonia Anyar 6 4 0 2 17-6 12
3 Tahiti 6 1 0 5 2-12 3
4 Pulo Solomon 6 1 0 5 5-21 3

Hasil Tatandang dina Undakan Kaopat (Play-off):

No Lalawanan Gul Nu Meunang
1 Selandia Anyar – Meksiko 3 – 9 Meksiko

(Potret meunang nginjeum ti sindonews.com)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s