Wakil Padaratan Amérika Kalér di Piala Dunia 2014


Wawakil ti padaratan Amérika Kalér ampir taya anu robah lamun dibandingkeun reujeung Piala Dunia saméméhna, 2010 di Aprika Kidul. Kajaba wawakilna nambahan jadi opat nagara (nalika Piala Dunia 2010 mah ngan ukur tilu nagara).

Pamaen bal Amerika Serikat jeung pelatihna
Pamaen bal Amerika Serikat jeung pelatihna

Nagara Amérika Serikat jadi pinunjulna. Di ahir tatandang, nagara Amérika Serikat bisa jadi jawara kahiji di padaratan Amérika Kalér ieu. Disusul ku nagara Kosta Rika anu dina Piala Dunia 2010 henteu asup babak puncer. Nagara katiluna dieusi ku Honduras anu asup ogé ka Piala Dunia 2010.

Nagara Méksiko sanajan bisa asup ka babak puncer Piala Dunia 2014 di Brasil, henteu bisa langsung lulus. Sababna mah ngan bisa jadi jawara kaopat di padaratan Amérika Kalér. Pikeun lulus ka Piala Dunia, Méksiko kudu ngalakonan tatanding heula ngalawan wawakil ti sagara Oséania, nyaéta nagara Selandia Anyar.

Hasil Tatandang dina Undakan Kahiji

No Lalawanan Gul Nu Meunang
1 Montserrat – Belize 3 – 8 Belize
2 Pulo Turks & Caicos – Bahama 0 – 10 Bahama
3 Pulo Virgin Amerika Serikat – Pulo Virgin Inggris 4 – 1 Pulo Virgin Amerika Serikat
4 Anguila – Republik Dominika 0 – 6 Republik Dominika
5 Aruba – St. Lucia 6 – 6 St. Lucia

Hasil Tatandang dina Undakan Kadua:

No Nagara Maen Meunang Draw Eleh Gul Niley
Grup A
1 El Salvador 6 6 0 0 20-5 18
2 Republik Dominika 6 2 2 2 8-8 8
3 Suriname 6 2 1 3 5-11 7
4 Pulo Cayman 6 0 1 5 2-15 1
Grup B
1 Guyana 6 4 1 1 9-6 13
2 Trinidad & Tobago 6 4 0 2 12-4 12
3 Bermuda 6 3 1 2 8-7 10
4 Barbados 6 0 0 6 2-14 0
Grup C
1 Panama 4 4 0 0 15-2 12
2 Nikaragua 4 2 0 2 5-7 6
3 Dominika 4 0 0 4 0-11 0
Grup D
1 Kanada 6 4 2 0 18-1 14
2 Puerto Riko 6 2 3 1 8-4 9
3 St. Kitts & Nevis 6 1 4 1 6-8 7
4 St. Lucia 6 0 1 5 4-23 1
Grup E
1 Guatemala 6 6 0 0 19-3 18
2 Belize 6 2 1 3 9-10 7
3 St. Vincent/Grenadines 6 1 2 3 4-12 5
4 Grenada 6 1 1 4 7-14 4
Grup F
1 Antigua & Barbuda 6 5 0 1 20-5 15
2 Haiti 6 4 1 1 21-6 13
3 Curacao 6 2 1 3 15-15 7
4 Pulo Virgin Amerika 6 0 0 6 2-40 0

Hasil Tatandang dina Undakan Katilu:

No Nagara Maen Meunang Draw Eleh Gul Niley
Grup A
1 Amerika Serikat 6 4 1 1 11-6 13
2 Jamaika 6 3 1 2 9-6 10
3 Guatemala 6 3 1 2 9-8 10
4 Antiguan & Barbuda 6 0 1 5 4-13 1
Grup B
1 Meksiko 6 6 0 0 15-2 18
2 Kosta Rika 6 3 1 2 14-5 10
3 El Salvador 6 1 2 3 8-11 5
4 Guyana 6 0 1 5 5-24 1
Grup C
1 Honduras 6 3 2 1 12-3 11
2 Panama 6 3 2 1 6-2 11
3 Kanada 6 3 1 2 6-10 10
 4 Kuba 6  0 1  5 1-10  1

Hasil Tatandang dina Undakan Kaopat:

No Nagara Maen Meunang Draw Eleh Gul Niley
1 Amerika Serikat 10 7 1 2 15-8 22
2 Kosta Rika 10 5 3 2 13-7 18
3 Honduras 10 4 3 3 13-12 15
4 Meksiko 10 2 5 3 7-9 11
5 Panama 10 1 5 4 10-14 8
6 Jamaika 10 0 5 5 5-13 5

Hasil Tatandang dina Undakan Play-off:

No Lalawanan Gul Nu Meunang
1 Meksiko – Selandia Anyar 9 – 3 Meksiko

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s