Pagelaran Féstival Prabu Geusan Ulun Poé Kadua


Nurutkeun inpo anu diancokeun ku akun @infosumedang di twitter, pagelaran Féstival Prabu Geusan Ulun poéan kadua kamari (Ahad, 24 Nopémber dieusi ku opat jinis acara nyaéta Pagelaran Kaulinan Barudak Baheula, Pagelaran kadaharan, Pintonan produk daérah jeung Pagelaran seni budaya.

Kaulinan balon tina sarung dina pagelaran Festival Prabu Geusan Ulun poe kadua
Kaulinan balon tina sarung dina pagelaran Festival Prabu Geusan Ulun poe kadua

Husus ngeunaan pagelaran kaulinan barudak, numutkeun inpo ti Kang Vhimor, salian ti mintonkeun rupa-rupa kaulinan barudak, ogé dijelaskeun heula ngeunaan kaulinan barudakna katut palasipahna. Rupa-rupa kaulinan barudak dijelaskeun dina ieu acara kayaning bedil jeprét, jajangkungan, sorodot gaplok, gatrik, jeung anu séjénna.

(Potret kagunganana Kang Vhimor)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s