Wakil Padaratan Amérika Kidul di Piala Dunia 2014


Kusabab nagara Brasil langsung asup babak puncer Piala Dunia 2014, hancengan wewengkon Amérika Kidul anu jumlahna opat satengah téh diparebutkeun ku salapan nagara. Salapan nagara di Amérika Kidul dihijikeun dina sagrup. Atuh nagara anu kawilang kuat pisan di ieu wewengkon ngurangan, kari Argéntina. Dina prakna tatandang, kabuktian Argéntina henteu kaéléhkeun ku unggal lawanna. Henteu anéh lamun Argéntina jadi nagara anu pangheula asup Piala Dunia dina kualifikasi Piala Dunia ti wewengkon Amérika Kidul.

Argentina nalika tatandang ngalawan Ekuador. Duanana asup Piala Dunia 2014
Argentina nalika tatandang ngalawan Ekuador. Duanana asup Piala Dunia 2014

Hancengan séjénna dibeunangkeun ku nagara Kolombia, Chili jeung Ékuador. Jawara kalimana, Uruguay ahirna mah bisa nyusul opat nagara anu tadi sanggeus ngéléhkeun nagara Yordania.

Hasil Tatandang wewengkon Amérika Kidul:

No Nagara Maen Meunang Draw Eleh Gul Niley
Grup Amerika Kidul
1 Argentina 16 9 5 2 35-15 32
2 Kolombia 16 9 3 4 27-13 30
3 Chili 16 9 1 6 29-25 28
4 Ekuador 16 7 4 5 20-16 25
5 Uruguay 16 7 4 5 25-25 25
6 Venezuela 16 5 5 6 14-20 20
7 Peru 16 4 3 9 17-26 15
8 Bolivia 16 2 6 8 17-30 12
9 Paraguay 16 3 3 10 17-31 12

(Gambar meunang nginjeum ti supersoccer.co.id)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s