Sasih Sawelas


Juru kawih: Nining Méida AS/Barman S
Ciptaan Ki Ihin

Sasih Sawelas
Sasih Sawelas

Keur nohonan antara geugeut jeung deudeuh
Bongan léngkah geus anteng paduduaan
Nyungsi peuting tingtrimna katompérnakeun
Bulan imut marahmay dina lahunan

Keur nohonan neuleuman galeuh kadeudeuh
Bongan gupay keur anteng di kaangangan
Nyungsi taun aworna katompérnakeun
Bulan weléh nyangsara kedal kahéman

Sasih sawelas duh tarajé haté jeung haté
Sasih sawelas duh nyingrayna rasa kasimpé
Sasih sawelas duh randakah pusat katresna
Sasih sawelas duh randakah ku pangharepan

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s