Sunatan Babarengan ti Yayasan Pangéran Sumedang-Karaton Sumedang Larang


Yayasan Pangeran Sumedang
Yayasan Pangeran Sumedang

Aya béwara anu diémbarkeun ku Yayasan Pangéran Sumedang (YPS) – Karaton Sumedang Larang perkawis sunatan babarengan (sunatan massal).

Sunatan Babarengan ti Yayasan Pangéran Sumedang-Karaton Sumedang Larang
Sunatan Babarengan ti Yayasan Pangéran Sumedang-Karaton Sumedang Larang

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s