Bupati Sumedang Ngantunkeun


Inna Lillaahi Wa Inna Ilaihi Roji’un

Bupati Sumedang
Bupati Sumedang

Ngiring béla sungkawa tina ngantunkeunana Bapa Bupati Sumedang, Drs. H. Endang Sukandar, M.Si.

Mugia sadaya amal ibadahna ditampi ku Gusti Alloh SWT, dicaangkeun di alam kuburna. Atuh anu dikantunkeunana dipaparinan kasabaran.

6 thoughts on “Bupati Sumedang Ngantunkeun

  1. Innalillahi Waina Illaihi Rojun, , sim kuring sakaluargi ngiring belasungkawa, mudah-mudahan amal ibadahna di tampi ku Allah SWT, dihampura tina sagala kalepatana… ditampi iman islamna, keluarga nu dikantunkeun sabar sareng tawakal …..amiiin.

    Like

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s