Seminar (Sawala) Open BTS Bareng Pa Onno W. Purbo


Seminar Open BTS Bareng Pa Onno W. Purbo di STMIK Sumedang
Seminar Open BTS Bareng Pa Onno W. Purbo di STMIK Sumedang

Kampus Sekolah Tinggi Manajemén Informatika & Komputer (STMIK) Sebelas April Sumedang baris ngalaksanakeun seminar (sawala) ngeunaan Open BTS. Seminar anu dilumangsungkeun kalawan meunang pangrojong ti Raihan Teknologi ieu baris dihadiran ku Pa Onno W Purbo salaku narasumber. Jejer anu disawalakeunana nyaéta Open BTS anu eusina, cenah mah, ngeunaan kumaha carana nyieun pangladén jaringan seluler sorangan, nyieun nomer telepon sorangan, nelepon jeung SMS kalawan henteu ngagunakeun pulsa.

Ieu seminar téh bisa diiluan ku saha waé, kalawan mayar heula. Waragad anu kudu dikaluarkeun pikeun ngiluan kana ieu seminar gedéna 30 rébu pikeun mahasiswa, sedengkeun pikeun masarakat biasa salian mahasiswa mah béayana 50 rébu. Tempat seminarnya di Aula Perguruan Tinggi Sebelas April Sumedang dina poé Saptu ping 23 Nopémber 2013. Pikeun anu hayang ngaluuhan atawa ngiluan kana ieu seminar, masih kénéh aya waktu pikeun daptar saméméh ditutup dina ping 9 Nopémber 2013. Anu ngiluan kana ieu seminar baris dibéré sertifikat reujeung kadaharan nalika seminar.

Ari tempat daptarna bisa langsung ka Senat STMIK Sumedang atawa Radio STMIK Sumedang. Pikeun inpo leuwih mundel bisa langsung ngontak ka David di nomer 085222999699 atawa Dadang di nomer 08984511752.

2 thoughts on “Seminar (Sawala) Open BTS Bareng Pa Onno W. Purbo

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s