Potrét Pagelaran Kampung Wisata di Kampung Kréatif Dago Pojok


Loka Republika midangkeun sababaraha siki potrét ngeunaan kagiatan Pagelaran Kampung Wisata di Kampung Kreatif Dago Pojok. Pagelaran anu dilumangsungkeun salila dua poé noron ieu miboga maksud pikeun mitemeyan diayakeunana Kampung Wisata di Dago Pojok, sakalian pikeun ngawanohkeun ka masarakat ngeunaan pentingna sipat motékar katut pentingna miara lingkungan. Pagelaran ieu bisa dilumangsungkeun di wewengkon Dago Pojok kalawan cukang lantaran gawé bareng antara Pamaréntah Dayeuh Bandung, Bandung Creativity Forum (BCCF) jeung Komunitas Taboo.

Nilik kana sababaraha potrét anu dipidangkeun, katempo rupa-rupa kasenian anu diayakeun dina ieu pagelaran. Aya kasenian sisingaan, ibing Merak, ibing Gondang, jeung kaulinan jajangkungan.

(Potret kagunganana Republika-On-Line)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s