Lalaki Raheut Haténa


Wanda Degung, dihaleuangkeun ku Euis Farida

Lalaki raheut hatena (gambaran wungkul)
Lalaki raheut hatena (gambaran wungkul)

Deudeuh teuing
Lalaki raheut haténa
Gudawang beulah bayahna
Bet asa tutung jajantung

Duh karunya
Bet asa ku kaniyaya
Geus paheut jalir jangjina
Sugan téh rék saenyana

Duh ku kaniyaya
Teungteuingeun nasib  diri
Duh, tong téga teuing
Tong luluasan

Kudu kumaha
Atuh nandanganana
Bet asa ku teungteuingeun
Cing émut jungjunan

Cukleuk leuweung cukleuk lamping
Jauh ka sintung kalapa
Lieuk deungeun lieuk lain
Jauh ka indung ka bapa
Jauh ka indung ka bapa

Deudeuh teuing
Lalaki raheut haténa
Gudawang beulah dadana
Bet asa tutung jajantung

Duh karunya
Bet asa ku kaniyaya
Geut paheut jalir jangjina
Sugan téh rék saenyana

Duh ku kaniyaya
Teungteuingeun nasib diri
Duh tong téga teuing
Tong luluasan

Kudu kumaha
Atuh nandanganana
Bet asa ku teungteuingeun
Sing émut jungjunan

Rék ceurik, ceurik kumaha
Panto pageuh ditulakan
Rék ceurik, ceurik kumaha
Jodo pageuh pepegatan, Enung
Jodo pageuh pepegatan

Deudeuh teuing
Lalaki raheut hatena
Gudawang beulah bayahna
Bet asa tutung jajantung

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s