Cikapundung


Album Nostalgia Pop Sunda
Album Nostalgia Pop Sunda

Dihaleuangkeun ku Titim Fatimah dina Albeum Nostalgia Pop Sunda 1996 (Mc Records).

Cikapundung Cikapundung Cikapundung
Walungan di kota Bandung
Kota kembang kota midang
Kota pangbangbrang kabingung
Aduh ema aduh bapa
Abdi mah lah geningan alim dicandung
Kajeun dahar karo uyah
Abdi mah kajeun padungdung

Pérak lain japati belang jangjangna
Nolak lain lamun mindeng dianjangan
Mun bapa atos teu suka
Tong nyerikeun anak mitoha
Meureun abdi ngusap diri
Batan abdi ngudar gelung
Pami bapa aya maksad badé nyandung
Kajeun abdi badé pundung
Abdi narah abdi narah
Abdi mah alim dicandung

Cikapundung Cikapundung Cikapundung
walungan di kota Bandung
Kota kembang kota midang
Kota pangbangbrang kabingung
Aduh ema aduh bapa
Abdi mah lah geningan alim dicandung
Kajeun dahar karo uyah
Abdi mah alim dicandung

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s