Kalénder Sunda (Candra Kala Sunda) 1950 anu Leuwih Lengkep


Aya anu méré wawaran ngeunaan Kalénder Sunda (Candra Kala Sunda) pikeun taun 1950 kalawan lengkep leuwih lengkep. Kalénder yasana Kang Andi Pangerang ieu midangkeun inpo kala kalawan lengkep. Kalénderna salian ti mintonkeun pananggalan dina pananggalan Candra Kala Sunda, ogé mintonkeun inpo pananggalan dina kala (kalénder) Maséhi, kala Hijriyah jeung Kala Jawa.

Kalénder Sunda (Candra Kala Sunda) anu Leuwih Lengkep yasana Kang Andi Pangerang
Kalénder Sunda (Candra Kala Sunda) anu Leuwih Lengkep yasana Kang Andi Pangerang

Pikeun anu hayang miboga ieu kalénder bisa ngundeur atawa ngunjal ti alamat 4shared ieu (wangunan payilna PDF) atawa 4shared ieu (wangunan payilna dina pormat Excel). Saha waé bisa ngundeur ieu payil kalawan haratis.

Wilujeng ngundeur sareng nengetan pananggalan Candra Kala Sunda.

Catetan: pikeun anu bingung maca ieu kalénder, disadiakeun catetan cara maca inpo pananggalan anu aya dina ieu kalénder di lambaran kadua pangahirna.

Wilujeng Pabaru Sunda 1950
Wilujeng Pabaru Sunda 1950

2 thoughts on “Kalénder Sunda (Candra Kala Sunda) 1950 anu Leuwih Lengkep

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s