Kabéhanana Bisa Dilawanan Kajaba Gusti Alloh


Kitu cenah kekecapan anu bisa dicokot tina ayana kajawaraan kualifikasi Piala Asia U-19 anu kakara réngsé dilumangsungkeun di sawatara nagara kaasup di Indonésia. Tim Indonésia anu hayangeun asup ka babak puncer (final) Piala Asia U-19 anu baris dilumangsungkeun di nagri Myanmar kudu bisa ngéléhkeun nagri Koréa Selatan. Satutasna Indonésia bisa ngéléhkeun nagri Laos jeung Pilipin, Indonésia kudu ngalawan nagri Koréa Selatan.

Pamaen tim mengbal Indonesia kacida bungahna nalik bisa ngelehkeun tim Korea Selatan
Pamaen tim mengbal Indonesia kacida bungahna nalik bisa ngelehkeun tim Korea Selatan

Lamun nilik kana kabinékasan nagri Koréa Selatan mah, Indonésia téh rada hamar-himir. Henteu kitu kumaha, nagri Koréa Selatan téh mangrupakeun jawarana dina kajawaraan Piala Asia U-19 anu geus sababaraha kali diayakeun. Sedengkeun ari Indonésia apanan euweuh nanaonan. Kakara bisa jadi jawaran Piala AFF sawatara waktu kaliwat.

Sanajan kitu, nilik kana kamampuhan pamaén tim méngbal Indonésia umur 19 taun ayeuna, henteu matak sieun najan kudu ngalawan tim méngbal Koréa Selatan. Tim Indonésia miboga kayakinan anu kuat yén bakal bisa ngéléhkeun tim Koréa Selatan. Pikeun ngadeudeul kana ieu kayakinan, kaluar kekecapan éta: Kabéhanana bisa dilawanan kajaba Pangéran (Gusti Alloh).

Ieu panyumanget téh kacida matihna. Dina tatanding ngalawan tim méngbal Koréa Selatan Indonésia bisa meunang.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s