Hasil Pasanggiri Mojang Jajaka Jawa Barat 2013


Nurutkeun inpo anu disumebarkeun ku akun twitter @MokaJabar, pasanggiri Mojang Jajaka Jawa Barat 2013 geus dilumangsungkeun dina peuting tadi. Kalayan diluuhan katut dibuka ku Wakil Gupernur Jawa Barat, Déddy Mizwar pasanggiri Mojang Jajaka Jawa Barat entragan taun 2013 dilumangsungkeun di Gedong Sasana Budaya Ganésha Bandung.

Saméméh acara poko dipidangkeun, acara diselang heula rupa-rupa hiburan saperti ibing bubuka (Opening Dance) ti Er-Ethnic Dancer, ibing Layeutan Suara jeung Sekar Catur yasana Mang Koko, angklung Séréd yasana Bapa Udjo Ngalagena ditambah ku ibing Nang Néng Nong yasana Nano S. Ditambah ogé ku ayana bobodoran Sunda anu midangkeun Oni SOS jeung Ceu Popon.

Mojang Jajaka Pinilih dina Pasanggiri Mojang Jajaka Jawa Barat 2013
Mojang Jajaka Pinilih dina Pasanggiri Mojang Jajaka Jawa Barat 2013

Acara puncerna, nangtukeun Mojang jeung Jajaka pinilih dina taun 2013. Anu kapilih jadi pinilihna nyaéta Jajaka Andi Permana Sidik salaku utusan ti Kabupatén Bandung sedengkeun Mojangna nyaéta Citra Lestari Oktavia ti Kabupatén Kuningan. Mojang Jajaka pinilih katagori séjénna bisa ditengetan dina daptar di handap ieu.

No  Mojang/Jajaka Ngaran Asal
1 Mojang Jajaka Pinilih
a Jajaka Andi Permana Sidik Kabupatén Bandung
b Mojang Citra Lestari Oktavia Kabupatén Kuningan
2 Mojang Jajaka Wakil Kahiji
a Jajaka Lutfi Eka Permana Kabupatén Cirebon
b Mojang Shenna Dea A. P. Kota Bandung
3 Mojang Jajaka Wakil Kadua
a Jajaka Raden Sugiri Kabupatén Bandung Barat
b Mojang Fety Nur Fitri Kabupatén Bekasi
4 Mojang Jajaka Harepan Kahiji
a Jajaka Kamaludin Zafar Kabupatén Subang
b Mojang Annisa Darmawati Kabupatén Bogor
5 Mojang Jajaka Harepan Kadua
a Jajaka Luthfi Aprilianto Kabupatén Bekasi
b Mojang Salsabila Kabupatén Karawang
6 Mojang Jajaka Harepan Katilu
a Jajaka Tan Sil Kota Bogor
b Mojang Putri Thalitha Wasantari Kabupatén Garut
7 Mojang Jajaka Motekar
a Jajaka Bayu Prajunika Supradi Kabupatén Purwakarta
b Mojang Sarrah Syarifatualiyah Kabupatén Ciamis
8 Mojang Jajaka Taat Pajak
a Jajaka Aprilianto Budi Nugroho Kota Bekasi
b Mojang Debi Permata Kota Cimahi
9 Mojang Jajaka PHBS (Perilaku Hidup Bersih dan Sehat)
a Jajaka Rommy Perdana Putra Kabupatén Bogor
b Mojang Syntia Fitriyani Kabupatén Bandung
10 Mojang Jajaka Cinta Andini
a Jajaka Faisal Kevin Lengkong Kota Cimahi
b Mojang Raisha Nurul Ichsati Kota Sukabumi
11 Mojang Jajaka Kameumeut
a Jajaka Aditia Syaeful Bahri Kabupatén Pangandaran
b Mojang Citra Lestari Oktavia Kabupatén Kuningan
12 Mojang Jajaka Intelegensia
a Jajaka Roy Prima Rizky Kabupatén Sumedang
b Mojang Putri Thalitha Wasantari Kabupatén Garut
13 Mojang Jajaka Gendes/Kewes
a Jajaka Tan Sil Kota Bogor
b Mojang Salsabila Kabupatén Karawang
14 Mojang Jajaka Lingkungan Hidup
a Jajaka Tegar Aji Kota Bandung
b Mojang Mila Amelia M. H. Kabupatén Majalengka
15 Mojang Jajaka Mimitran
a Jajaka Andra Muri Kabupatén Ciamis
b Mojang Ernawati Kota Banjar

(Potret meunang nginjeum ti @MoKaJabar)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s