Hasil Ahir Kajawaraan Paralayang Pra Piala Dunia Batu Dua Open


Sanggeus ngaréngsékeun ranggeuyan acara kajawaraan ti mimiti ping 29 Séptémber nepikeun ka ping 3 Oktober, kajawaraan Paralayang Pra Piala Dunia Batu Dua Open Sumedang ditutup kalayang resmi dina ping 5 Oktober 2013. Sanggeus ngaliwatan sababaraha kali Task anu kudu dilakonan ku atlét paralayang dina ieu kajawaraan ahirna mah kaluar anu jadi pinunjulna. Nurutkeun data anu dikaluarkeun ku Kleub Jatarupa salaku pihak anu tanggung jawab kana ieu kajawaraan, atlét asal ti Jepang anu ngaranna Yoshiaki Hirokawa kaluar jadi jawarana.

Atlet paralayang mimiti ngapung di Batu Dua
Atlet paralayang mimiti ngapung di Batu Dua

Tina opat Task anu kudu diliwatan ku atlét paralayang salila genep poé, Hirokawa ngumpulkeun niléy panggedéna: 3325. Dilumangsungkeunana nepikeun ka genep poé pikeun ngalaksanakeun opat task ieu disababkeun dina poé katilu reujeung poé kaopatna henteu bisa dilaksanakeun tatanding. Kabeneran poé katilu reujeung poé kaopat dina ieu kajawaraan hawa reujeung kaayaan sabudeureun Batu Dua henteu ngarojong kana dilumangsungkeunana tatanding paralayang.

Dina ieu kajawaraan aya sababaraha katagori pikeun milih anu jadi pinunjulna. Salian ti katagori sakabéhanana, ditambah ogé ku katagori wanoja katut katagori tim.

Jawara Ka Ngaran Atlet Nagara Niley
Katagori Umum
1 Yoshiaki Hirokawa Jepang 3325
2 Tobias Hinas Swedia 3297
3 Petra Slivova Ceko 3112
Katagori Wanoja
1 Petra Slivova Ceko 3112
2 Daria krasnova Rusia 2601
3 Khobi Jane Bowden Afrika Selatan 2161
Katagori Tim
1 Vaude Cina 5788
2 Korea Just X Tour Korea 5517
3 Japan 1 Jepang 4996
Katagori Atlet Indonesia
1 Muhammad Rizky Dhermawan Indonesia 2446
2 Tony Y Suwono Indonesia 2191
3 Yustira Ramadhani Indonesia 1686

Pikeun data hasil kajawaraan leuwih anteb jeung leuwih mundel datana, bisa langsung ngalongok ka loba Jatarupa pikeun kajawaraan Batu Dua Open.

2 thoughts on “Hasil Ahir Kajawaraan Paralayang Pra Piala Dunia Batu Dua Open

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s