Salempay Sutra


Wanda: Degung; Juru Kawih: Één Ratnaningsih; Sanggian/Rumpaka: Mang Koko, Winarya Artadinata

 
 

Salempay sutra
Disulam jeung dikarawang
Tawis soca ti jungjunan
Duh ti jungjunan

Salempay sutra
Disulam mangrupa kembang
Tawis asih ti kakasih
Duh ti kakasih

Ngaraketkeun hubungan batin duaan
Mupus waswas jeung cangcaya
Di juruna disulam ngaran singketan
Ngarang kuring jeung manehna

Salempay sutra
Disulam jeung dikarawang
Tawis soca ti jungjunan
Duh ti jungjunan

Hiji tawis soca, deuh salempay sutra
Jadi jimat pangreugreug ati
Disulam karawang, deuh salempay sutra
Geningan nyidem harepan

Salempay sutra
Disulam mangrupa kembang
Tawis asih ti kakasih
Duh ti kakasih

(Gambar meunang nginjeum ti Indonetwork.co.id)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s