Nyobaan Ngapungkeun Paralayang di Batu Dua


Sababaraha poé kiwari, urang Sumedang dihémengkeun ku ayana parasit anu ngapung di awang-awang Sumedang. Parasit naon jeung asalna ti mana? Geningan parasit anu ngapung téh taya lian ti atlét paralayang anu keur nyobaan ngapungkeun paralayang ti Batu Dua Sumedang. Atlét paralayang anu arék ngiluan kana kajawaraan paralayang Pra Piala Dunia Batu Dua Open, nyobaan tempat anyar pikeun ngapungkeun paralayang.

Saméméh dilumangsungkeunana kajawaraan paralayang éta, atlét dibéré waktu pikeun nyobaan tempat ngapungkeun paralayang di Batu Dua.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s