Éndahna Batu Dua dina Kanyataan


Nganjang ka wewengkon Batu Dua, sanajan ngaliwatan jalan anu ruksa katut dipapag ku poé anu panas bisa kaubaran ku éndahna alam wewengkon Sumedang. Patempatan béh wétaneun katut kaléreun Batu Dua anu upluk-aplak, pacampur antara pasawahan reujeung pasir, nambah éndahna tetempoan. Komo deui lamun bendungan Jatigedé geus ngajanggélék, baris katempo ngemplangna cai bendungan.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s