Batu Dua Tatan-tatan Mapag Kajawaraan Paralayang Internasional


Pi saminggueun deui kana diayakeunana kajawaraan Paralayang Di wewengkon Batu Dua Désa Cimarga Kacamatan Cisitu, tempat katut jalan anu nojo ka éta patempatan téh keur dibebenah. Tempat anu baris dipaké kajawaraanana, keur dicaangan jeung dilegaan. Tempat pikeun ngapungna atlét paralayang anu tatanding diberesihan tina jujukutan supaya lalega.

Sumedang ka Batu Dua Cimarga ngaliwatan Bakom
Sumedang ka Batu Dua Cimarga ngaliwatan Bakom

Pon kitu deui reujeung jalan anu baris dipaké liliwatan anu arék ka Batu Dua ti Kasongambang(?) keur dihangkeutkeun dibenenah. Jalan séjén anu bisa dipaké ka Cimarga salian jalan anu ti wewengkon Bakom téh keur diaspal. Da lamun ngandelkeun jalan anu ti Bakom mah lumayan jauh jeung malipir lamping. Ditambah deui jalanna anu ruksak pisan. Jaba leuwih jauh jeung nanjak.

Ceuk béja mah, anu arék tatanding téh nalika inditna mah baris maké jalan anu ti Bakom. Balikna lamun jalan ti Kasongambang geus réngsé diaspalna, baris ngaliwatan jalan ieu. Lamun tacang réngsé mah nya kapaksa jalan ka Bakom deui.

Di sisi belah kidul tempat kajawaraanana geus mimiti diwangun sasaungan. Sasaungan basajan pikeun tempat jujualan (wawarungan) urang dinya katut tempat ngiuhan nalika panas poé. Lamun hanaang téh teu kudu ka mamana deui.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s