20 Nagara Ngiluan Kajawaraan Paralayang Pra Piala Dunia di Batu Dua


Kajawaraan Paralayang Pra Piala Dunia anu bakal dilaksanakeun di Batu Dua Sumedang baris diiluan ku sababaraha urang atlét wawakil ti 20 nagara di dunia kaasup Indonésia. Numutkeun inpo anu diancokeun ku loka Club Jatarupa, ampir saratus urang atlét baris tatanding dina éta kajawaraan. 20 nagara anu ngirimkeun atlétna dina ieu kajawaraan téh nyaéta Indonésia, Italia, Malaysia, Koréa Selatan, Taiwan, Inggris, Perancis, Slovenia, Vietnam, Jepang, Swedia, Rusia, Tailand, Afrika Selatan, Swiss, Cina, Spanyol, Republik Ceko, Singapur, jeung Amerika. Indonésia diwakilan ku sababaraha urang atlét paralayang anu dijagokeun diantarana Lilik Darmono, Bima Putra, Bodhi Suprana, Thomas Widiyananto, Hening Paradigma, Milawati Sirin jeung anu séjénna.

Kajawaraan paralayang Pra Piala Dunia di Batu Dua Sumedang
Kajawaraan paralayang Pra Piala Dunia di Batu Dua Sumedang

Nomer paralayang anu ditandingkeun téh nyaéta katagori Race to Goal. Dina nomer tanding ieu, unggal atlét paralayang kudu turun di tempat anu geus ditangtukeun saméméhna (tempat tujuanana diasupkeun kana parabot GPS unggal atlét). Cenah, henteu gampang bisa turun di tempat tujuan anu ditangtukeun téh.

Nurutkeun rarancang, ieu kajawaraan téh baris dibuka kalawan resmi ku Menteri Pemuda dan Olahraga Indonesia, KMRT Roy Suryo Notodiprojo, kalawan diluuhan ku wawakil ti organisasi FASI & PGPI salaku pangaping olahraga paralayang Indonésia. Diluuhan ogé ku Gegedén Sumedang: Bupati Sumedang katut wakilna, Dr. H. Endang Sukandar jeung Adé Irawan. Teu tinggaleun masarakat umum baris loba anu ngadongdon ka ieu tempat pikeun lalajo anu keur tatanding.

(Sumber inpo Sport Max jeung Jatarupa)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s