Mahasiswa Luar Nagri Ngiluan Acara Kaulinan Urang Lembur


Mahasiswa luar nagri keur maen susumpitan
Mahasiswa luar nagri keur maen susumpitan

Salian diiluan ku barudak urang Jawa Barat, Féstival Kaulinan Urang Lembur ogé diiluan ku urang luar nagri. Urang luar nagri anu keur diajar salaku mahasiswa di Bandung ngilu ilubiung kana maénkeun kaulinan urang lembur anu dipasanggirikeun. Sababaraha urang mahasiswa anu asalna ti sababaraha nagara saperti Swédia, Polandia, Hongaria, Iran jeung Lithuania ngiluan ngajaran ngaheureuykeun kaulinan. Kitu nurutkeun inpo anu diancokeun ku Indonesia Kreatif.

(Sumber inpo Indonesia Kreatif, potret Tempo)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s